Calpeda

CALPEDA je podjetje z dolgo tradicijo, ki si stalno prizadeva za razvijanje in izboljšavo svojih produktov. V svoji ponudbi imajo več kot 2.000 črpalk z močjo od 0.5 do 200kW. Izbirate lahko med črpalkami za različne namene uporabe- za hišno in industrijsko aplikacijo, za podtalnico, odpadno ter fekalno vodo, za namakalne sisteme in zalivanje, bazene in spa-je,…

Ogled kataloga

PENTAX

Podjetje PENTAX je s svojim delom pričelo pred več kot 25 leti, v svoji ponudbi pa imajo črpalke, ki so namenjene za vodo ter druge naravne in sintetične tekočine. Njihovi produkti imajo certifikat kakovosti ter so namenjeni za hišno, poljedelsko ter industrijsko aplikacijo.

Ogled kataloga

PIUSI

PIUSI je italijansko podjetje, ki ga odlikujejo predvsem kvalitetni in raznovrstna produkti, ki so preprosti za uporabo. Ponujajo profesionalne aplikacije za prečrpavanje in meritve goriv, lubrikantov ter drugih tekočin- v zadnjem času glede na svetovni trend, razvijajo produkte, ki so namenjeni za prečrpavanje UREE. V njihovi ponudbi je tudi širok nabor dodatkov- filtri, točilne ročke in drugo.

Ogled kataloga
ADBLUE - Odpri katalog

Dreno

DRENO je uveljavljeno podjetje, ki projektira in izdeluje potopne črpalke in mešalnike ter dodatke, potrebne za namestitev. Imajo širok nabor črpalk, ki so primerne za vse vrste aplikacij. Sledijo standardom in direktivam, ki jih zagotavljajo, da so njihovi produkti kvalitetni.

Ogled kataloga

SACEMI-GAMAR

Podjetje SACEMI-GAMAR je bilo ustanovljeno v šestdesetih letih v Milanu. Njihove črpalke so standardne, vendar odgovarjajo specifičnim zahtevam strank. To je tudi vodilo podjetja, ki je svojo produkcijo zastavilo tako, da je črpalke vedno mogoče izdelati po želji stranke.

Ogled kataloga

Italtecnica

ITALTECNICA je vodilno podjetje na področju projektiranja in izdelave mehanskih tlačnih stikal in elektronskih naprav za električne črpalke, njihova ponudba pa pokriva širok spekter uporabe doma, v industriji, pri poljedelstvu in namakanju ter drugod.

Ogled kataloga

ELBI

ELBI je s svojim delovanjem začel leta 1965, ter se v tem času uveljavil kot vodilno podjetje na področju termo-hidravlike tako v Italiji kot tudi v tujini. Ponujajo širok nabor produktov ekspanzijskih posod za toplo vodo, ekspanzijskih posod, večnamenskih posod za ogrevanje/vročo vodo, za solarne sisteme, sanitarno vodo in drugo.

Ogled kataloga

MARCO

V podjetju MARCO med drugim izdelujejo tudi električne črpalke, primerne za različne tekočine. Zaradi karakteristik in dimenzij so črpalke primerne za uporabo na tovornjakih, čolnih, vikendih in podobno.

Ogled kataloga

Debem

Debem že več kot 30 let deluje na trgu prenosnih sistemov in sistemov za premikanje tekočin. Najsodobnejše podjetje, specializirano za črpalke za industrijo in za zelo problematična okolja.